Brasserie en terras

Terras

Aanleggen in de zon, uitrusten tussen de olijfbomen op ons terras in het Hart van Salland, omringd door de mooiste fiets- en wandelroutes.

Ga lekker languit op onze loungebanken, aan de bar zitten onder onze olijfbomen of schuif aan aan één van onze tafels. We hebben ze in alle soorten en maten voor 2 tot 18 personen, dus iedereen kan mee.

Proef onze heerlijke biologische Manetti koffie of probeer eens één van onze mooie wijnen. Beleef ónze manier van lunchen, borrelen en dineren.

We houden van comfort, dus we hebben echte stoelen, met echte kussens. En als je het koud krijgt, dan pakken we graag een dekentje voor je, zodat je lekker lang kunt genieten van onze buitenkeuken waar we ook voor je speciale wensen zorgen.

Zuid-Europese invloeden

Proef onze smaak in de brasserie

Met onze kaart maken we een dikke knipoog naar Zuid-Europa, maar natuurlijk gebruiken we ook biologische, lokale producten. Midden in de Brasserie kun je, als je de tijd hebt, ons vlees zien rijpen in onze rijpingskast.

Mooi vlees verdient houtskool, dus grillen we in onze keuken op houtkool. En als we zeggen dat onze paling huis gerookt is, dan hebben we hem dus echt thuis gerookt. Op eikenhout natuurlijk. Dat is onze smaak!

Vanzelfsprekend maken we ook met de grootste zorg onze vegetarische gerechten. Je hoeft geen vegetariër te zijn om onze vegetarische gerechten te mogen bestellen en ook daar onze smaak in te proeven.

Kun je niet kiezen, dan doen wij dat voor je en verrassen we je met onze “Proeverij”.

Natuurlijk hebben we onze wijnen zorgvuldig geselecteerd. Pas na heel lang en heel veel proeven, zodat we echt absoluut zeker zijn van onze zaak, zetten we ze op onze wijnkaart. We kunnen je er alles over vertellen!

Als je met 10 of meer gasten komt, passen we onze kaart een beetje aan. Bel even zodat we het kunnen afstemmen met je.

Adres

Brasserie Dertien
Dorpsstraat 17,
8111 AA Heeten

Contact

info@brasseriedertien.nl
0572 38 12 17

RESERVEREN

reserveren@brasseriedertien.nl
0572 38 12 17

Openingstijden

maandag: Gesloten

dinsdag: 11:00 – 22:00 uur

woensdag: 11:00 – 22:00 uur

donderdag: 11:00 – 00:00 uur

vrijdag: 11:00 – 02:00 uur

zaterdag: 10:30 – 02:00 uur

zondag: 10:30 – 23:00 uur